Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Taxi's

Taxibedrijf Lievaart beschikt over een wagenpark dat is afgestemd op het verrichten van kleinschalig personenvervoer van maximaal 8 personen.

Vervoer wordt verricht met personenvoertuigen (max 4 passagiers), mini-bussen (max. 8 passagiers) alsmede een aantal rolstoelbussen (max. 8 personen of 4 rolstoelen of een combinatie hiervan) en rolstoeltaxi’s (1 rolstoel en max. 4 passagiers).

DUURZAAMHEID

In het kader van duurzaamheid hebben wij een aantal voertuigen die op Groen Gas rijden. Deze hebben een zeer gunstige CO2 uitstoot en dragen bij aan een beter milieu.

ELECTRISCH

De elektrische taxi is onmiskenbaar bezig aan een opmars.

Omdat onze taxi’s veel kilometers rijden, vooral in stedelijk gebied, kan hiermee een forse bijdrage worden geleverd aan een betere luchtkwaliteit.

Op weg naar een schone uitstootvrije taxibranche proberen wij ons steentje bij te dragen en beschikken wij thans over een vijftal volledig elektrische hyundai’s.

Terug naar overzicht

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren